Wanneer oefentherapie

Afbeelding invoegen

Het schiet u weer eens in de rug. Nekpijn die maar terug blijft komen. Na een dag werken bent u helemaal 'op', terwijl u voornamelijk 'alleen maar' achter de computer heeft gezeten. Hoe vaak denkt u  niet 'ach vervelend, maar het trekt wel weer weg'. Of 'tja, daar is toch niets aan te doen'. Wanneer u wel op zoek zou gaan naar een oplossing, dan blijkt het moeilijk om de klachten goed te duiden. Laat staan deze weg te nemen. De oefentherapeut biedt een structurele oplossing voor uw klachten.

De oefentherapeut biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten  ( bekken/ SI, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn en spanning.

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Hij of zij heeft de opleiding oefentherapie Cesar afgerond en is een bevoegd therapeut. Samen met uw oefentherapeut maakt u een plan om van uw klachten af te komen en nieuwe klachten te voorkomen. Beter worden in bewegen! Daar is maar een kleine stap voor nodig. Blijf daarom niet met uw klachten zitten, maar spreek af met de oefentherapeut! 
 
Folders voor diverse klachten vindt u hieronder:
 -Ademhalingsklachten
 -Arm-, nek- en schouderklachten
 -Bekkenklachten
 -Lage rugklachten
 -Spanningshoofdpijn
 
 
Afbeelding invoegen